Foto: De dordtse foto hoek

FOTOWEDSTRIJD “BEELD EN PARK”/

Voor jong en oud!

Hoe leuk is het om al wandelend door Park Merwestein foto’s te maken van de beelden en de bomen en daar nog een prijs mee te winnen ook!

Wat gaan we doen?

Wij organiseren van half augustus tot eind september een fotowedstrijd die een aantal weken gaat duren. De wedstrijd is voor jong en oud! Maak de mooiste foto en stuur hem in voor de wedstrijd. Kinderen mogen  de foto ook best maken met een groep, bij voorbeeld je klas, je vriendengroep of sportteam.

 

1583016389519 (1).jpg

Hoe werkt het?

Je mag iedere week een nieuwe foto sturen. Het moet een foto zijn, die is gemaakt in Park Merwestein en op de foto moet een (deel van een) boom staan én een (deel van een) beeld.

Alle foto’s zetten we op deze site. Elke week kiezen we de drie mooiste foto’s van kinderen en de drie mooiste foto’s van volwassenen en aan het eind van de wedstrijd worden de prijswinnende foto’s uitgekozen door een deskundige jury

Wat kun je winnen?

Natuurlijk worden de winnende foto’s gepubliceerd in de weekbladen en krijgen de hoofdprijswinnaars een grote afdruk van hun foto op forex of aluminium. Verder hebben we ook allerlei grotere en kleinere prijzen zoals een boottocht, dinerbonnen, kaartjes voor voorstellingen, boeken en nog veel meer.

Zodra we meer details kunnen vertellen zetten we die op deze website. Dus houd die in de gaten!

 

Intussen kan je nu al met je camera of smartphone het park in gaan om te oefenen en inspiratie op te doen.

fotowed.png